HomeSuperligaAnketa iflorbal.cz no.7: Česká Lípa nudí! Co udělat s prodloužením? Nechat brankáře chytat

Anketa iflorbal.cz no.7: Česká Lípa nudí! Co udělat s prodloužením? Nechat brankáře chytat

- - 0

V sedmém pokračování anketního šetření zamíříme jak mezi týmy, tak do technických záležitostí. Hráčům jsme totiž položili otázku, který tým v nejvyšší soutěži nejvíce nudí a naopak, co by se mělo dělat s prodloužením. Možná Vás překvapí, že hráči by neustupovali z formátu 3 proti 3, nicméně by zakázali odvolávání brankářů. A který tým nejvíce nudí? Štěpán Slaný nebude rád, ale vyhrála Česká Lípa. 

NEJNUDNĚJŠÍ TÝM SUPERLIGY?
Odpověď: Česká Lípa 

Česká Lípa patří k novějším lokacím na superligové mapě, oblibu si ale zjevně nezískala. Nepříjemný herní styl, a také lokalita zřejmě stojí za neoblíbeností party okolo matadora českého florbalu Štěpána Slaného. Lípa letos neprošla do play off, další šanci bude mít v příští sezoně. Jaký je Váš nejméně oblíbený tým? Dejte nám vědět do komentářů.

Výsledky
1. místo – Česká Lípa – 14 hlasů
2. místo – Hattrick Brno – 11 hlasů
3. místo – Otrokovice – 9 hlasů
4. místo – Liberec – 8 hlasů
5. místo – Pardubice – 8 hlasů

JAK HRÁT PRODLOUŽENÍ?
ODPOVĚĎ:
Tři proti třem, ale neodvolávat brankáře

Prodloužení tří proti třem se masivně rozšířilo díky NHL, ve florbalových reáliích je ale nepříliš oblíbené: po vyhraném buly většinou následuje úprk brankáře na střídačku a následně simulovaná přesilová hra 4 proti 3. To se florbalistům nelíbí, jinak by divácky atraktivní formát neměnili. Pouze by zakázali či nějakým způsobem omezili právě ono odvolávání brankářů.

Výsledky
1. místo – 3 x 3 – 21 hlasů, z toho 12 hráčů pro neodvolávání brankářů
2. místo – 4 x 4 – 19 hlasů
3. místo – 5 x 5 – 2 hlasy

Dotázáni byli vždy 4 zástupci všech superligových klubů a zpět přišlo 55 ze 60 dotazníků. Počet bodů ale nemusí v součtu nutně být 55, když někteří mohli u určitých anket uvést více možností.

Fórum hráčů odpovídalo, na otázku ohledně ideálního počtu týmů v superlize, a i na to, jaký má česká nejvyšší soutěž kredit. Anketní otázkou bylo i to, na co může být česká mužská elitní soutěž pyšná a naopak co je její největší zlo. Florbalisté odpovídali i na formát prodloužení a v neposlední řadě na téma čím zatraktivnit florbal.

Žádné komentáře

Vyhledávání

Rubriky

Populární články

Přidejte se

Znáte i vy zajímavé florbalové příběhy, které by stálo za to, zapsat do kroniky? Napište mail a vyprávějte.

Nejčtenější články

Rubriky

© Copyright 2020. Florbal Magazín