HomeSuperligaAnketa iflorbal.cz no.6: Největší plus Superligy? Mediální prostor v televizi, je názor hráčů. Diváky ale prý soutěž nebaví

Anketa iflorbal.cz no.6: Největší plus Superligy? Mediální prostor v televizi, je názor hráčů. Diváky ale prý soutěž nebaví

- - 0

V šestém pokračování anketního šetření serveru iflorbal.cz jsme se zaměřili na to, jaké je největší plus a současně největší zlo současné Superligy. Podle názoru hráčů se ve většině projevilo televizní florbalové pozlátko: florbal sice dostává marketingově výhodný prostor v České Televizi, samotné diváky ale soutěž paradoxně podle hráčů příliš nezajímá. 

JAKÉ JE NEJVĚTŠÍ PLUS SUPERLIGY?
ODPOVĚĎ: Mediální prostor v České televizi

Z odpovědí je vidět, že florbal žije v marketingovém pozlátku, na medailových pozicích totiž skončily odpovědi, které se marketingem úzce souvisí. Prostor, který florbalu dává parta okolo Ondřeje Zamazala je sice obrovský, na druhou stranu ale tak trochu zakrývá reálnou úroveň soutěže, na kterou si následně florbalisté stěžují níže. Co je ale určitě pozitivní je fakt, že mezi pět nejčastějších odpovědí se dostalo konstatování, že v české nejvyšší florbalové soutěži vládne fér prostředí.

Výsledky:
1. místo – Prostor pro florbal v České Televizi – 20 hlasů
2. místo – Marketing Českého florbalu – 15 hlasů
3. místo – Superfinále – 10 hlasů
4. místo – Prostor poskytovaný mladým hráčům – 5 hlasů
5. místo – Fér prostředí – 5 hlasů

JAKÉ JE NEJVĚTŠÍ ZLO SUPERLIGY? 
ODPOVĚĎ: Malá návštěvnost

Je to sice možná na první pohled zvláštní, ale je to letitá pravda. Superligu trápí nízká návštěvnost, která navíc klesá. Hráči si stěžují také na rozhodčí a nevyrovnanost soupeřů, hraje se podle nich také na nekvalitních površích. Na pátém místě se pak objevil Marketing a Superfinále, tedy dva aspekty, které současně hráči chválí. Čeho je ale moc, toho je příliš.

Výsledky:
1. místo – Malá návštěvnost – 15 hlasů
2. místo – Nekvalita sudích – 15 hlasů
3. místo – Nevyrovnanost soupeřů – 10 hlasů
4. místo – Nekvalita některých povrchů – 10 hlasů
5. místo – Marketing, Superfinále – 5 hlasů

Žádné komentáře

Vyhledávání

Rubriky

Populární články

Přidejte se

Znáte i vy zajímavé florbalové příběhy, které by stálo za to, zapsat do kroniky? Napište mail a vyprávějte.

Nejčtenější články

Rubriky

© Copyright 2020. Florbal Magazín